Led draagt bij aan een groen landschap

Over GoTec ESS

GoTec is gespecialiseerd in het vervangen van traditionele verlichting door LED verlichting in diverse gebouwen. Door over te stappen naar energie zuinige verlichting, zoals LED verlichting, kunt u een significante energiebesparing realiseren. Wat voor u als beheerder/eigenaar resulteert in een aantrekkelijke terugverdientijd. Zo helpen we niet alleen uw portemonnee, maar maken we ook de wereld weer een stukje groener.

GoTec ESS onderscheidt zich door

Geld besparing met juiste terugverdientijd

Terugverdientijd

Een correcte terugverdientijd te geven, gebaseerd op accurate en actuele gegevens.

Lichtoplossing op maat

Lichtoplossing op maat

Het ontwerpen van de juiste en unieke lichtoplossing met de maximale besparing tegen een betaalbare prijs.

Begeleiding van A tot Z

Begeleiding van A tot Z

U te begeleiden vanaf het begin tot het einde, dus: advies, elektra, LED verlichting, oplevering en onderhoud.

LED verlichting

Hoge kwaliteit

Alleen samen te werken met A-leveranciers van LED armaturen en lampen, zodat u waar krijgt voor uw geld.

Technologische LED kennis

Kennis en onderzoek

Een voorsprong in technologische kennis m.b.t. LED-verlichting door eigen onderzoek, ontwikkeling en ervaring.

LED verlichting voor VVE's en bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet alleen wenselijk maar ook zeer actueel. Bedrijven en particulieren doen er graag aan mee en zijn graag verantwoord bezig, maar het moet niet te veel kosten. Sterker nog, het moet geld opleveren wil men overstag gaan. Waar anderen de terugverdientijd schatten op basis van aannames, berekent GoTec de terugverdientijd op basis van feiten en levert specifieke LED-producten tegen verantwoorde prijzen waardoor er een zo kort mogelijke terugverdientijd behaald kan worden. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Werkwijze

Bij GoTec pakken wij de zaken anders en slimmer aan in vergelijking tot veel andere partijen. Hieronder de voordelen voor u nog even op een rijtje:

Binnen 48uur

Binnen 48 uur uw terugverdientijd

Na inventarisatie van het pand kan GoTec met zijn unieke rekenmodule binnen 48 uur laten weten hoeveel u bespaart en hoe snel u de investering heeft terugverdiend op basis van accurate en actuele gegevens. Dit kan zeer verrassend zijn!

Lichtpplossingen op maat en naar wens

Verlichting op maat afstellen

De armaturen van GoTec hebben ingebouwde intelligentie (niet alle modellen). Dit zorgt ervoor dat elke lampsensor afzonderlijk naar wens kan worden ingesteld. Hierdoor zal een maximale besparing worden gerealiseerd.

1 aanspreekpunt van begint tot eind

Één aanspreekpunt

Vervolgens produceert en monteert GoTec zelf de hoogwaardige en betaalbare LED lampen en armaturen. Hierbij neemt GoTec de volledige verantwoordelijkheid op zich zodat er voor u één aanspreekpunt is van het begin tot het einde.

Even voorstellen

In 2011 richtte Harrie Goudsmits GoTec Energy Saving Solutions op met ruim 10 jaar kennis en ervaring op het gebied van ledverlichting. Met een eigen visie en een conceptmatige kijk op verlichting pakt hij zijn projecten aan. GoTec ESS maakt met een uitgewerkt concept voor jou inzichtelijk wat de huidige staat van verlichting is en wat de nieuwe oplossing gaat worden. Compleet met een kostenoverzicht en een return of investment. Kwaliteit en eerlijkheid staan hier hoog in het vaandel.

Harrie Goudsmits - Eigenaar GoTec ESS
Close Menu