Led verlichting is groene energie

LED verlichting

Ons aanbod

Industriële verlichting

Industriële armaturen en LED verlichting

Verlichting in industriële gebouwen moet betrouwbaar en goed zijn om de werkzaamheid en veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Het automatisch functioneren van de verlichting is daarbij zeker mogelijk door de sensoren op wens af te stellen.

Kantoor LED verlichting

Winkelverlichting

Goede verlichting helpt de verkoop

LED winkelverlichting helpt met het creëren van een ontspannen sfeer en presenteert uw producten in het beste licht. Van de gevel en de etalage tot aan de verkoopruimte zelf, ons assortiment biedt het juiste licht op de juiste plaats.

Horeca LED verlichting

Terreinverlichting

Veiligheid voor u en mij

Goede terreinverlichting en straatverlichting zorgt voor een veiligheidsgevoel en een goed overzicht van het gebied. Buitenverlichting is namelijk net zo belangrijk voor uw klanten en personeel, dus zeker ook de moeite waard om naar te kijken.

Industriële LED verlichting

Kantoorverlichting

Kantoorverlichting is meer dan alleen licht

De verlichting voor in kantoorpanden moet een prettige werksfeer geven en moet de concentratie bevorderen, waarbij de kosten niet uit het oog worden verloren. Met automatische lichtsturing brandt de verlichting alleen op plaatsen waar dat nodig is.

Winkel LED verlichting

Horeca-verlichting

Verlichting voor de sfeer en het werk

In hotels en restaurants is de verlichting belangrijk om het welzijn van gasten en personeel te waarborgen. De juiste verlichting creërt sfeer, gaat op in het interieur, is van kwalitatief hoogwaardig materiaal en duurzaam.

Terrein LED verlichting

Met ons assortiment aan LED armaturen kunnen wij een oplossing op maat aanbieden voor elke ruimte!

Kwaliteit

Het verkopen van LED verlichting is een serieuze business. Als bedrijf dien je een gedegen kennis van zaken te hebben.  Niet alleen de prijs en het wattage is van belang, maar ook kleur toleranties, laag of hoog vermogen, warmte huishouding, elektronica, I.E.S meetgegevens, etc.. Al deze zaken bepalen de kwaliteit van het eindproduct. U, als gebruiker, moet erop kunnen vertrouwen dat het product dat u  koopt ook daadwerkelijk voldoet aan de specificaties behorende bij het product. Bij GoTec kunt u daar op rekenen!

GoTec werkt namelijk samen met betrouwbare partners die kwalitatief hoogstaande producten maken:

Eerlijkheid & Terugverdientijd

Op dit moment is LED-verlichting als energie besparende lichtbron het eerste waar men aan denkt. Logisch! Toch dient men erop te letten dat niet alle LED-verlichting besparing geeft op de te vervangen lamp. Vaak vernoemt men alleen het LED-vermogen van de LED en niet het opgenomen vermogen van het armatuur. Het opgenomen vermogen is wat de LED-lamp daadwerkelijk verbruikt. Hierdoor kan de energie besparing die men voor ogen had, achteraf tegenvallen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn! GoTec werkt en rekent alleen maar met het totaal opgenomen vermogen van de lamp, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een eerlijke en complete terugverdientijd, zodat u als klant achteraf tevreden terug kunt kijken op de daadwerkelijk gerealiseerde besparing.

De elektronica en sensoren in de LED-lampen zijn vaak de energie verbruikers. Sommige sensoren consumeren in de stand-by stand nog steeds 8 tot 9 Watt. Zo lijkt de lamp uit te zijn, maar ondertussen verbruikt hij nog steeds fors. GoTec kiest voor efficiënte sensoren of bouwt extra elektronica in om het stand-by vermogen tot een minimum te beperken.

Close Menu